HAYES APARTMENTS

Hayes Apartments has set a new standard for luxury city centre living in Cardiff. The studio, one and two bedroom homes have been designed for the discerning client so an elegant theme runs through the integrated campaign.

We designed the original marketing suite on St Mary’s Street, creating and hanging wallpaper made from of a series of lifestyle photographs taken for the campaign. Bespoke furniture commissioned by a local expert helped to give the suite a luxurious feel and high-end brochures allowed the target audience a glimpse into life in the apartments.

A garden party was conceived to open the Hayes show apartment as a nod to the courtyard gardens found in the apartments that are unique to the city. We turned the launch into a quintessentially British affair by adding grass and plants to St Mary’s Street and serenading the guests with a string quartet.

Now St David’s is open, the marketing suite has moved to the second floor of the centre where we have tailored the design of the suite to fit within a temporary shop unit, offering flexibility without compromising the design.

MORE CASE STUDIES

HAYES APARTMENTS

Hayes Apartments has set a new standard for luxury city centre living in Cardiff. The studio, one and two bedroom homes have been designed for the discerning client so an elegant theme runs through the integrated campaign.

We designed the original marketing suite on St Mary’s Street, creating and hanging wallpaper made from of a series of lifestyle photographs taken for the campaign. Bespoke furniture commissioned by a local expert helped to give the suite a luxurious feel and high-end brochures allowed the target audience a glimpse into life in the apartments.

A garden party was conceived to open the Hayes show apartment as a nod to the courtyard gardens found in the apartments that are unique to the city. We turned the launch into a quintessentially British affair by adding grass and plants to St Mary’s Street and serenading the guests with a string quartet.

Now St David’s is open, the marketing suite has moved to the second floor of the centre where we have tailored the design of the suite to fit within a temporary shop unit, offering flexibility without compromising the design.

MORE CASE STUDIES